Hundetjenesten er en form for støtte tjeneste for vekteren hvor han kan da benytte seg av en hunds meget velutvikledde sanser til og oppdage både personer og gjennstander som ikke hører hjemme på objektene.

 

Hunden kan også beskytte vekteren mot overfall og voldelige angrep mot seg selv og vekter.

 

Hund er et meget flott tilskudd til vekterens verktøy i hverdagen, og ikke minst for den som jobber med den en uvurderlig partner i arbeidsdagen.

 

Pr. idag har vaktselskapet ingen ferdig trent hund men det er også et tema for fremtiden hvor dette er meningen og gjøre noe med og vi har en hund under trening.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mange spørr seg selv hvorfor vi benytter oss av hund, men sannheten er at både hørsel og luktesans er helt på et annet nivå en det er hos oss mennesker, vår hundefører har selv vært med på og oppleve at en hund tar fert på mennesklig ovavær(luktesans i luft som kommer med vinden) på nærmere halvannen km.

 

 

Best illustrert er det vis du tenker deg at du brettet ut alle luktecellene som et menneske har i nesen så hadde du ikke klart og fullgodt dekket en fyrstikkeskes overflate, mens en hunds celler dekker over en fotballbane.

 

Dersom du skulle ha spørsmål til denne tjenesten eller ønsker mer informasjon, så kan du henvende deg til kundeservice@tv-vakt.no eller se kontaktinformasjon.