Vi forhandler vårt eget utstyr fra egen grossist med over 35 år i vakt og sikkerhetsbransjen.

 

Vi kan derfor tilby våre kunder et bredt utvalg innen både fg-godkjent utstyr og noe rimeligere alternativer som ikke er fg-godkjente men fortsatt meget sikkert og fullgodt alternativ til den som ønsker utstyr med kvalitet men også økomisk komfortabelt.

 

Av utstyr kan det nevnes at vi har både gps sporingsutstyr, trygghetsalarmer, Bolig og Næringsalarmer, samt video overvåkningsutstyr av forsjellige arter tilpasset de fleste kunder og bruksområder.

 

Våre alarmer kan også kompletteres med både brannvarsling, vannlekkasjevarsling,innbrudd,evnt.tempraturfjernstyring direkte fra mobiltelefon.

 

Vi har også egen monteringshall hvor vi monterer gps og gsm sporingsutstyr for biler etc, noe som gir deg en meget nøyaktig sporing dersom du har et spesielt eller kostbart kjøretøy du ønsker en ekstra sikkerhet til.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TYNSET

VAKTSELSKAP

 

 

Vektertjenester, Hundetjeneste, Alarm, Itv, Teknisk montering av sporingsutstyr på kjøretøy, Verditransport, Snøscooter, Hyttevakt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi leverer og monterer samt prosjekterer om ønskelig.

 

Vi har prisgunstige løsninger som passer for de fleste små som store, og hos oss er inget oppdrag for lite.

 

For og kunne være mest mulig fleksibel så lar vi også privatkunder etter en vurdering få kjøpe alarm anlegg på avbetaling/pr.mnd. dette inkl. da bla. kontroll og service av utstyr samt overvåkning.

 

så et pris eksempel er ca. 5000,- for en fg. godkjent løsning for bolig.

 

For kamerea overvåkning så ligger prisen på ca. 16.000 ,- for ei rimelig pakke med det mest nødvendige slik at du er oppe og går med en gang.

 

Disse prisene er bare ment som et lite anslag og kan variere sterkt fra kunde til kunde utfra størrelse og behov.

 

Dersom dette er av interesse så send en mail til kundeservice@tv-vakt.no eller se kontaktinformasjon for tlf nr.