Tynset Vaktselskap vil i tiden fremover utvide også vår verdi/spesialtransport  samt lagrings tjenester.

 

Disse vil omfatte kun spesielle tilfeller der det er avhengig med sporing og streng kontroll av objekter/gods, og for å da kunne sikre oss at vi kan tilby våre kunder en tilfredstillende løsning har vi utvidet kjøretøyparken vår med en semi trailer, og hvor vi med tiden skal kunne tilby bla. transport av utstillingskjøretøy, tunge/større verditransporter av objekter som ikke passer og kjøres i liten bil. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TYNSET

VAKTSELSKAP

 

 

 

Vektertjenester, Hundetjeneste, Alarm, Itv, Teknisk montering av sporingsutstyr på kjøretøy, Verditransport, Snøscooter, Hyttevakt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi har også kjøpt inn samt bygget om en tungbil til og transportere det tyngre utstyret vi trenger til eventuelle oppdrag i våre vaktmestertjenester og andre oppdrag.

 

Alt vårt utstyr kan spores fra vaktsentral og overvåkes slik at vi til enhver tid kan være i kontakt med kjøretøy og sjåfører/vektere.

 

For hendvendelser vedrørende denne tjenesten se kontaktinformasjon eller send en mail til kundeservice@tv-vakt.no og vi vil behandle din hendvendelse så raskt som mulig.

 

 

 

Vi leier også ut denne samt diverse hengere etter behov, både med og eventuelt uten sjåfør.

Bildet fra venstre viser deler av vårt arbeid ved vårt nye adm. bygg.